Et godt whiteboard til hjemmekontoret

MGDK — 27. nov 2023 16:05

Arbejder du hjemme fra nogle gange? Der er rigtig mange, der siden covid-19 tvang mange til at arbejde hjemme fra, har holdt fast i at være på hjemmekontoret. Det er ikke sikkert, det er hver uge, men for nogle er arbejdsdagen hjemmefra blevet en fast del af hverdagen. Det kræver til gengæld også, at du er i stand til at skille fritid fra arbejde, og at du har et ordentligt kontor at arbejde fra.

En af de ting, der kan være værd at kigge på til hjemmekontoret, er gode whiteboardtavler. Det kan være praktisk at have noget, du hurtigt kan skrive noter, to do-lister eller andre ting på, eller du kan ganske enkelt bruge den som opslagstavle – whiteboardtavler er magnetiske, så du kan sagtens bruge den til lige at få hængt de relevante papirer op, du har brug for at have hurtig adgang til. Så er der styr på den del!

Giv dig selv en god arbejdsdag

Det er vigtigt, at du føler, du har et godt udgangspunkt, når du skal arbejde hjemmefra. Noget af det, der godt kan betale sig at kigge mere på, er det bord, du arbejder ved. Har du plads nok til måske både at have computerskærm, tastatur, løse papirer og hvad du ellers har brug for? Og hvad med højden – mange er blevet rigtig glade for hævesænkeborde, så det kan være, du også skal kigge på det.

Whiteboards findes i mange forskellige størrelser og former, så du behøver ikke lade dig skræmme af, at dit kontor hjemme måske ikke er så stort. Det kan sagtens være en lille tavle, der kan opfylde dine behov – og så kan du jo altid opgradere til noget større senere, hvis det viser sig, at det bliver nødvendigt for dig. Du kan kigge på, om du gerne vil have en klassisk hvid, eller om en glastavle er løsningen.