Trænger dit hus til en forandring?

Redaktionen — 02. jan 2020 14:26

Sponsoreret indhold

Har du længe gået og overvejet at give dit hjem en kærlig hånd? ”Forandring fryder” er ofte et helt ideelt ordsprog at gå efter, hvis du efterhånden trænger til lidt nyt i dit hjem. Oftest behøver det faktisk ikke at være hverken vildt eller kompliceret – og du behøver derfor ikke kaste dig ud i den vilde renovering eller ommøblering. Det kræver blot en weekends arbejde og nøje overvejelser, inden du beslutter dig for, hvordan du vil forandre dit hjem. Hvad du kan gøre, kan du læse mere om nedenfor.

Tapet kan give dit hjem et nyt udtryk

Som sagt behøver du ikke kaste en masse penge efter dit kommende projekt, der handler om at give dit hjem en kærlig hånd. Men hvad skal du gøre for at give det den forandring, du drømmer om? Du kan for eksempel starte med at overveje, om dit hjem vil kunne klare lidt flere farver på væggene – måske endda mønstre, hvis du rigtigt skal våge pelsen. Tapet kan nemlig give ethvert hjem en fornyelse, der kan gøre selv de kedeligste hjørner hyggeligere.

Hvis du ikke vil lægge for stort et arbejde i at tapetsere og generelt bare udvælge, hvilke vægge der skal udsmykkes, kan du også vælge wallstickers. Wallstickers vil både spare dig for tid, men ligeledes besværlighederne i at skulle udvælge det rigtige tapet. Wallstickers er netop selvklæbende vinyl – hvilket i sidste ende er en fordel, hvis du nu skulle gå hen og blive træt af motivet eller farverne. Modsat tapet kræver det netop ikke den store erfaring eller indsats – du skal blot klistre dekorationerne op på væggen. Det betyder samtidig, at du slipper for slidte vægge, hvilket er særligt godt til dig, der måske bor i en lejebolig. Læs meget mere om wallstickers her www.nicewall.dk.

Slib dine gulve og oplev et helt nyt hjem

Hvis du er hooked på ideen om et nyt hjem, kan du jo ligeså godt gå hele vejen. Nu er der styr på planen med de kedelige vægge – men har du overvejet gulvene? Du kan med fordel få slebet dine gulve, hvis du gerne vil skabe et nyere udtryk. Faktisk kan slebne gulve gøre en kæmpe forskel for helhedsindtrykket af dit hjem. Hvis du har et gammelt og mørkt trægulv, kan du for eksempel hyre en professionel til at slibe det, så det får præcis det udtryk, du ønsker. Gulvafslibning er derfor essentielt, når du alligevel er midt i at give dit hjem en kærlig hånd. 

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *