Sådan får du råd til at fornye din bolig!

MGDK — 08. feb 2023 09:06

Annoncørbetalt indhold

Mange ønsker at fornye deres møbler over tid. Måske er de blevet gamle og slidte? Eller også elsker du bare at følge med modens nyeste tendenser.

I denne artikel giver vi dig lidt inspiration til måder, hvorpå du kan finansiere nye møbler til din bolig.

1) Sælg dine gamle ting

Det er altid en god idé at sælge dine gamle brugte møbler. På den måde kan du spare penge på købet af nye. Vi har helt sikkert alle sammen en masse ting liggende, som egentlig ikke fejler noget – men som desværre aldrig bliver brugt.

Det kan være alt fra køkkenudstyr, møbler, tøj eller gamle smykker, som måske kunne være en del penge værd. Du kan få vurderet dine smykker hos de fleste smykkeforhandlere og de fleste forhandlere køber også gerne dit gamle guld, som de kan smelte om til nye smykker.

Der findes mange gode sider, hvorpå du kan sælge ud af dine gamle sager. F.eks. DBA, marketsplace, eller privat til venner og familie.  

2) Køb under udsalg

Det er godt at holde øje med de store udsalgs perioder, så som Black Friday eller det store januarudsalg. På den måde kan du spare store procenter og måske få flere af de møbler du havde udset dig, til én pris.

En fordel ved at vente med at købe, til under udsalg er, at du kan tænke dig godt over dit køb og på den måde være sikker på, at det er et møbel du vil få glæde af over mange år.

3) Få finansiering til dine nye møbler

I nogle bolighuse tilbyder de lån til køb af møbler. Du ansøger dermed om et lån til brug i bolighuset igennem den bank, som bolighuset har en kreditaftale med. Det eneste du skal bruge, er dit MitID og følge den ansøgningsformular der ligger tilgængelig på boligsidens website. 

4) Køb brugte møbler

Det kan være dyrt at købe møbler fra ny og oftest må man af med et par tusinde. Det kan lave et stort hul i budgettet for dem som ikke har et særlig stort rådighedsbeløb om måneden. Du kan derfor med fordel købe dine møbler brugt.

De fleste møbler der bliver solgt af private, fejler ingenting og nogle vare er sågar aldrig blevet taget i brug, men sælges nu til fordelagtige priser. Det kan være du har udset dig en designervarer til dyre domme, men prøv at se om du kan finde noget lignende, som du måske endda ender med at elske endnu mere – især pga. prisen. 

5) Lån penge online 

Hvis det fortsat kniber med at finde penge til dine nye møber, så kan du altid tage et forbrugslån online. Der findes mange gode sammenligningstjenester, så du sikrer dig at få det bedste og billigeste forbrugslån.