Sådan får du drømmeboligen til næsten ingen penge

Redaktionen — 03. mar 2019 16:40

Det behøver ikke at være dyrt at investere i fast ejendom.

Ifølge Boliga er der nemlig mere end 8000 villaer og rækkehuse til salg i Danmark, der har en pris på under en million gode danske kroner.

I mange tilfælde kræver det selvfølgelig, at du har evnen til at se muligheder, og at du ikke er bange for at skulle tage hænderne op af lommer og ordne lidt på huset, men til gengæld kan du så også skabe din helt egen drømmebolig for næsten ingen penge.

Ifølge boligsiden Boliga koster Danmarks billigste hus den beskedne sum af 75.000 kr. Huset ligger i Lyngs på Thyholm, og er på 69 kvm med tilhørende udhus og skal blot sættes i stand.

Og er man ikke lige til det hus, kan man kigge nærmere på mange af de andre huse i området omkring Struer, der er til salg for omkring 500.000 kr.

Hvordan bliver det en drømmebolig, hvis det ikke er drømmelokationen?

Det kræver måske nok en evne til at kunne se muligheder og til at være lidt kreativ, hvis du vil gøre en af Danmarks billigste boliger til din drømmebolig, men det er faktisk ikke en umulighed.

I dag er det muligt at drive en virksomhed online og dermed være helt uafhængig af kørsel frem og tilbage til en arbejdsplads, og det er der faktisk flere mindre virksomheder, der gør sig i. 

Det betyder bl.a., at du har mulighed for at arbejde hvor som helst i verden, så længe der er en god internetforbindelse.

For nogen betyder det, at de rejser meget af lyst i stedet, for andre betyder det blot, at de ikke skal trækkes med myldretidstrafik. 

Boligen er for langt de fleste den udgiftspost, der fylder allermest, og ved at sætte sig billigt får du langt mere frihed og fritid i bytte. 

En dyr bolig stavnsbinder dig også ofte til et stort lån, som der så skal knokles for at betale af på i helt op til 30 år af dit liv. Det giver også færre penge til fornøjelser og kan være medårsag til stress og lignende.

En billig adresse behøver heller ikke at være en permanent løsning, hvis du alligevel går og drømmer om et stort hus i et andet område, for en billig bolig giver jo også en unik mulighed for at spare rigtig meget op, så du senere slipper for at tage et stort lån til en ny bolig i ind-eller udland.

Der kan selvfølgelig være hensyn der skal tages til eksempelvis børn og partner, men ellers byder en billig bolig jo faktisk også på muligheden for at være mere sammen, fordi den ikke nødvendigvis kræver at der arbejdes mindst 37 timer om ugen.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *