RGB led strip - lys til dit hjem på en helt ny måde

Redaktionen — 18. maj 2020 06:23

Sponsoreret indhold

Hvis du er på udkig efter ny belysning til hjemmet, bør du i dag ikke kun kigge efter udvalget af klassiske lamper. Mange vælger også en løsning, hvor rumbelysningen skabes med indbygningsspots, mens lamper giver hyggebelysningen eller lys ned over spisebordet. 

Men nu er der er et nyt alternativ, der helt forståeligt vinder rigtig meget frem i markedet i dag!

Hvad er RGB LED strip

LED strips har været på markedet i flere år. De kaldes også LED-bånd og har den store fordel, at de er nemme at tilpasse og montere, og de kan bruges en række steder, hvor lamper og spots ikke kan sættes op. 

Det seneste nye er, at man nu også kan få RGB LED strips. RGB betyder Red Green Blue, hvilket er grundfarver. Når disse farver blandes, kan RGB LED strips nu lave millioner af forskellige farver. Så ud over at kunne lyse i helt almindelig hvide og varm-hvide nuancer, som du kender det fra almindelige pærer, kan du nu også bruge dem til at sætte dit helt eget præg på belysningen. 

Hvor fås RGB LED strip

Man kan få rgb led strip i mange slags og kvaliteter. Derfor kan det være en god idé at se sig for i markedet, inden man køber og finde en anerkendt forhandler. Fx kan du se udvalget hos PlusLED, der har været i LED-markedet længe.

Kan bruges et utal af steder

RGB LED strip kan bruges et utal af steder. Mange bruger dem som erstatning for klassisk belysning i hjemmet, fx ved at sætte dem op rundt i kanten af loftet i stedet for spots. Det smarte ved det er, at det ser super godt ud, når man bare har dem til at lyse normalt, men samtidig har man mulighed for at lave hyggebelysning til hjemmebiografen, eller festlys lørdag aften. 

Børnene er også helt vilde med de mange farver og kan få timer til at gå med at. Og typisk kan man styre lyset nemt med en medfølgende fjernbetjening eller via en app til mobilen. 

Da RGB LED strip er fleksibel og typisk kan bestilles i det præcise metermål man har brug for, kan man tilpasse og montere den et hav af steder. Det kunne f.eks. være under køkkenskabene, under en trappe, bag tv’et eller under sengen, så der er roligt hyggeligt lys, hvis man skal op om natten.

Prøv selv at gå en tur rundt hjemme i boligen og tænk over de mange steder, det kunne være oplagt at få opsat RGB LED strip. Kun fantasien sætter grænser!

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *