Lædergreb der pifter køkkenet op

Redaktionen — 27. feb 2020 00:07

Sponsoreret indhold

Står du med et gammelt 70’er køkken, der trænger til at blive fornyet med lidt moderne interiør? Lædergreb fra byRavn er ideelle til at puste nyt liv i køkkenet, hvis du har gamle og udtryksløse køkkenlåger, du ønsker at give nyt liv. Hos byRavn finder du et stort udvalg af håndlavede lædergreb, der går hånd i hånd med den skandinaviske boligindretning.

Hvad end du ønsker at forny skabe, låger eller skuffer, så kan lædergreb i kombination med en spand maling gøre underværker. Det er en langt billigere metode end at købe et komplet nyt køkken. Med en lille, men effektiv renovering bevarer du det oprindelige udtryk i boligen samtidigt med, at du tilføjer et moderne element til boligen. Lædergreb kan også skabe en rød tråd i indretningen, hvis du vælger at montere greb i samme farve på møbler i henholdsvis entré, stue og køkken. På den måde kan du samle udtrykket på møblerne - også selvom de er af forskellige træsorter og har et vidt forskelligt design. 

Lædergreb fra byRavn er lavet af vegetabilsk garvet kernelæder og med det enkle og tidløse design af grebene, vil du få holdbare håndtag, der blot bliver smukkere med tiden, efterhånden som læderet patineres. Grebene er produceret i kraftigt læder, der gør det ideelt til montering på køkkenskabe, som dagligt udsættes for stor belastning.

Skræddersyede lædergreb til dit køkken

Lædergreb fra byRavn fås i to forskellige modeller, der monteres med henholdsvis én eller to skruer. Det giver mulighed for at variere udtrykket på håndtagene ved eksempelvis at montere greb med én skrue på skuffer, medens du kan vælge at montere lædergreb på skabe med to skruer.

Greb i læder fås i fire forskellige farver: Natur, sort, cognac og mørkebrun. Udover valg af farve på læderet, kan det også have stor betydning for udtrykket, alt efter hvilke typer skruer du vælger til montering. Lædergreb til skabe og køkken fås i flere forskellige størrelser, så der er rig mulighed for at finde en størrelse, der passer til de eksisterende huller i skabene, hvis du står og skal renovere et gammelt møbel. Det kan være svært at finde nye greb til særligt ældre møbler, og så er der mulighed for at få skræddersyede lædergreb til dit køkken, så håndtagene passer eksakt til dine mål. 

Læs mere og se de eksklusive lædergreb ved at klikke her. 

Lædergreb tager sig godt ud i de moderne skandinaviske hjem - både i nye som gamle køkkener. Der vil garanteret være en løsning, der passer ind til dit køkken, så du kan få glæde af det lækre materiale. Kombinér dine lædergreb med andre interiørprodukter fra byRavn for at opnå et sammenhængende og eksklusivt udtryk inden for hjemmets fire vægge.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *