Guide: Sådan indretter du hjemmekontoret

MGDK — 09. dec 2022 10:25

Annoncørbetalt indhold

Hvis det er blevet tid til at skifte gammelt ud med nyt, eller starte helt fra bunden med dit hjemmekontor, så er du kommet til det rigtige sted. Her får du nemlig en hurtig guide til hvilke fede ting du kan inkorporere eller overvejelser du bør gøre dig. Blandt andet, om en ergonomisk kontorstol er noget for dig, og hvilket hæve-sænkebord design du bør gå efter.

Hæve-sænkeborde
Vi starter med at se på hæve sænkebord design. Hvis først man har taget beslutningen om, at man gerne vil have et hæve sænkebord, i stedet for et almindeligt skrivebord, kommer spørgsmålet om hvilket bagefter. Heldigvis findes der mange forskellige hæve sænkebord design og nogle steder kan du endda selv være med til at justere. Find designer hæve-sænkeborde hos Dansk Kontordesign.

Ergonomisk kontorstol

Når først skrivebordet er på plads, så kommer kontorstolen som det næste. Her er det naturligvis lige så vigtigt, at der vælges med omhu, og en del af overvejelserne bør også lægge på, hvorvidt du ønsker en ergonomisk designet kontorstol. Skal der bruges flere timer på kontoret, er det nok ikke en dårlig ide at investere i en ergonomisk kontorstol, for at skåne kroppen. Den slags kontorstole kan godt være lidt i den dyre ende, men heldigvis er det muligt at finde dem billigt hvis man holder øje med tilbud, og man kan endda finde nogle gode nogle brugt også!

Organisering

Sidst, men ikke mindst, handler det også om på et hjemmekontor, at sørge for at der hele tiden kan holdes nem orden i ting. Der kan købes arkivskabe, bogreoler, opbevaringskasser og meget mere – det handler blot om at handle ind med omhu. Vid dig sikker på hvilke ting du mangler, således at du ikke bare går ud og køber i blind vildskab. På den måde sparer du både tid og penge, og hvem vil ikke det!