Er du også træt af at fyre for fuglene?

MGDK — 08. nov 2022 11:08

Annoncørbetalt indhold

Du har sikkert hørt udtrykket før; at fyre for fuglene. Det betyder, at dine penge lige så godt kunne være blevet kastet ud af et af dine vinduer og have givet den samme gavn. Og det er bestemt ikke særlig opløftende – heldigvis er det noget, der findes en løsning på.

Du skal bare tage et kig på de muligheder, der byder sig for dig i forhold til at få isoleret dit hjem. Det kan være helt på ny, eller det kan være i form af en efterisolering af for eksempel din hulmur eller dit loft.

Få efterisoleret dit loft

Særligt loftet kan dog være ganske givende at få efterisoleret. Det skyldes, af loftet udgør hjemmets klimaskærm – og som vi alle ved, så stiger varmen op ad, hvorfor det er vigtigt med en god isolering af dit loft, så varmen holdes inde. Uden en god isolering vil varmen slippe ud gennem loftet lige såvel, som kulden vil have lettere ved at komme igennem.

Du vil således have behov for at skrue mere op for varmen for at få nogle behagelige temperaturer i dine rum, og det kan blive til en ganske dyr fornøjelse.

Er du ikke helt overbevist? Så klik her og se hvorfor loftisolering er en god ide.

Nyd billig varme i hjemmet

Selvom du har fået lagt isolering ud på dit loft, vil især de ældre huse typisk have brug for efterisolering. Ofte vil du blot kunne se et ganske tyndt lag isolering på 50–100 millimeter – og det er alt for lidt, når du har økonomien med i baghovedet.

Den ekstra isolering vil blive blæst ud på dit loft, og derfor er det en proces, der foregår både ganske let, meget simpelt og forholdsvist hurtigt. Snart vil du derfor kunne læne dig tilbage og nyde varmen i dit hjem.