Tre ting du skal overveje når du vælger spisebord

MGDK — 21. feb 2022 07:34

Annoncørbetalt indhold

Når man kommer ind i en spisestue, så er spisebordet det første man ser. Det er af flere grunde det vigtigste møbel i ens spisestue. For det første, så er spisebordet det møbel, som fylder mest i spisestuen. For det andet, så er det også det vigtigste møbel i spisestuen. Det er nemlig rundt om spisebordet, at man samles, når man skal spise, eller når man skal hygge med sin familie og venner. Alt i alt så bruger man rigtig meget tid rundt om spisebordet. Derfor er det også vigtigt, at man har et spisebord, som man er glad for. Men hvis man ikke har skulle vælge spisebord før, så kan det være svært at vide, hvad man skal kigge efter, når man skal finde et spisebord. Derfor har vi lavet en lille guide til tre ting, som man skal overveje, når man skal finde sit spisebord.

Stilen

Det kan godt være, at der er mange, der vil sige, at det vigtigste er, at man sidder godt ved bordet. Men stilen på spisebordet er mindst lige så vigtigt. Et spisebord er nemlig et dyrt møbel, og derfor er det også vigtigt, at man godt kan lide det i længere tid. Inden man vælger sit spisebord, er det derfor en god ide at overveje, hvilken stil man gerne vil have i sin spisestue. Hvis man er mere til den rå stil, så kan det være man skal vælge et af de smukke unikke plankeborde, som man kan få i dag. Men hvis man er mere til et helt rent og enkelt look, så kan det være, at man bare skal vælge et simpelt stålbord, med en hvid bordplade.

Højden

Det er selvfølgelig også vigtigt, at man sidder godt ved spisebordet. Man bruger nemlig rigtig meget tid rundt om spisebordet. En af de ting, der er med til at afgøre, om man sidder godt ved et spisebord, er højden på det. Det er vigtigt, at spisebordet har den rette højde i forhold til din kropshøjde. Prøv derfor gerne at sidde ved spisebordet, inden du køber det. Hvis man er i tvivl omkring højden, så er der også flere spiseborde, hvor man selv kan justere højden. 

Spisestuestolene

En sidste ting, der er vigtigt at tænke på, når man skal vælge sit spisebord, er ens spisebordstole. Det er nemlig ærgerligt at købe et bord, og derefter finde ud af at stolene ikke kan komme ind under det. Det er især, hvis spisestuestolene har armlæn, at der kan opstå problemer med, om de kan være under bordet.