Tegn en huslejeforsikring som sikre dig ved ledighed

Admin — 19. maj 2019 22:21

En ny forsikring sørger for at du har råd til at huslejen, selvom du skulle være så uheldig at miste jobbet. 

Arbejdsløshed vender ikke bare op og ned på hverdagen. 

Den nye situation vender også økonomien på hovedet i mange tilfælde. Livremmen må spændes ind og hver en krone må vendes, inden der vælges, hvad der er råd til, og hvad der må vente, indtil der igen er en tilsvarende indkomst.

Det skriver KBH.dk.

Men fra første 1. maj 2019 behøver et scenarie med ledighed slet ikke at se sådan ud. 

Det er FF Forsikring, der fra den dato udbyder en huslejeforsikring, der hjælper dig igennem for en periode, hvis du pludselig bliver arbejdsløs.

Med huslejeforsikring kan medlemmer i Frie, der ufrivilligt bliver ledige forsikre sig, uanset om de er lejere eller ejere.

Forsikre dig i op til et halvt år

Frie er det første forsikringsselskab, der har tænkt i de baner, og det er en særdeles god nyhed de mange mennesker, der opdager at dagpengesatsen faktisk ikke slår til, når løngrundlaget pludselig ryger.

Forsikringen sørger for, at ledige får udbetalt et ekstra beløb på månedlig basis i helt op til seks måneder. 

Det betyder, at du enten kan leve videre som normalt, fordi de månedlige udgifter til bolig er på plads, eller at du har mulighed for at indrette dig i tilfælde af at arbejdsløsheden trækker ud i længere end et halvt år.

Du kan for eksempel nøjes med at skære en smule ned i budgettet og gemme nogle af pengene, så der er lidt ekstra også når de seks måneder er gået.

Og får du ikke brug for de ekstra opsparede penge, kan du jo blot lade dem stå på opsparingen eller fejre det med en ferie.

Du kan tegne en dækning på enten 6.000 kr. eller 10.000 kr. og få de ekstra penge udbetalt i højst seks måneder.

Men i modsætning til andre forsikringer og ophører forsikringen derefter.

Du skal være betalende medlem af Frie, for at kunne tegne en huslejeforsikring. En fordel er, at præmien kan trækkes fra i skat, og at du har mulighed for at forsikre helt op til 90 procent, hvis du udover huslejeforsikringen også har en lønforsikring.

Forsikringen gælder dog kun, hvis du fyres, og der er selvfølgelig en række betingelser, der skal være opfyldt, inden du kan modtage pengene. 

Der for eksempel seks måneders optjeningsperiode samt to måneders selvrisiko, inden du får noget udbetalt.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *