Skal du investere i fast ejendom i år 2019?

TEXTA — 20. sep 2019 20:12

Sponsoreret indhold

Skal du investere i fast ejendom i 2019? Svaret er ja, men hvordan skal du gøre det? Vi giver dig her nogle vigtige punkter, så du ikke tager for hurtige beslutninger i dit køb af ejendom.

Markedet for ejendomme både lejligheder og hus har vist sig at være en solid investeringsklasse i årenes løb. Imidlertid har ejendomsmarkedet siden 2014 været meget turbulent. Mange udlejere, der har købt ejendomme til at leje ud, har fundet det passende at sælge dem efterfølgende, da væksten er standset op og udbyttet er faldet.

I 2019 er en tid med stor usikkerhed i verden, både på den global politiske scene, men også på de lokale markeder, da de højere grad er styret af den globale markedsplads end nogensinde før. Vi handler på tværs af landegrænser og gør således vores økonomi afhængig af udenlandske kapitalkræfter. Det smitter af på boligpriserne.

Skal du investere i fast ejendom i 2019?

Ja, du skal investere i fast ejendom i 2019 , hvis ejendommen er god nok, og handlen er rigtig. Du skal være ekstremt klog eller meget heldig for at tilpasse dit tidspunkt af køb på ejendomsmarkedet. Dermed kan du også maksimere dine chancer for stærk kapitalvækst. Det er urealistisk at forvente, at timingen for købet af din ejendom er helt korrekt. Priserne begynder jo at stige igen. Og efter vores mening vil de uundgåeligt gøre det.

Gennem årene har har det vist sig, at de kunder, der er pragmatiske og tager et langsigtet syn på investeringsmarkedet (5-10 år), kan foretage et stort køb i alle tidspunkter i markedet, forudsat at du følger visse grundlæggende principper for handel:

  • Køb klogt
  • Tag dig god tid
  • Hav klare kriterier
  • Forhandl hårdt om købsprisen
  • Tag et langsigtet syn på investeringen

Tidligere perioder har vist, at blandt alle de op og nedture på ejendomsmarkedet har den langsigtede tendens altid været rettet mod langsom og stabil vækst. Faktisk har den historiske tendens for ejendomspriser siden slutningen af ​​anden verdenskrig set ejendomspriserne fordoblet hvert 10. år.

Vælg med omhu, hvor du vil foretage din investering

Kapitalvækst er blevet det vigtigste aspekt ved at eje en investeringsejendom i dag. Lejeudbytterne i de sidste 10 eller 15 år har været ynkelig lave. Lav ydende investeringsejendomme giver kun mening i et marked, der er drevet af lave renter og stigende priser. Når renten begynder at stige, bliver det stadig vigtigere at maksimere dine muligheder for stærk kapitalvækst

Vi vil rådgive dig til altid at vælge områder, der har det bedste potentiale for kapitalvækst. Dette er ikke nødvendigvis de up-and-coming områder i København. Der vil tit være meget stor interesse fra alle mulige investorer samt andre infrastruktur-projektor, er skubber priserne op. Det er vores erfaring, at det bedste kapitalvurderingspotentiale findes i rundt omkring København. Disse områder udvikler sig simpelthen meget langsommere, og det er godt, hvis der kommer mere økonomisk stress på markedet.

Ejendom er altid en god investering, hvis du vælger klogt, forhandler den rigtige indgangspris og tager et langsigtet syn på investeringen. Tag gode råd fra ejendomsmæglere, der kender markedet godt. Din ejendomsinvestering har på denne måde det bedste potentiale til at klare sig på lang sigt. Forvent ikke mirakler på kort sigt og pas dine leje med løbende nye investeringer i ejendommen.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *