Skab en unik borddækning med Anna Von Lipa

MGDK — 30. maj 2022 11:55

Annoncørbetalt indhold

Når du får venner eller familie på besøg, handler det naturligvis om at trylle noget lækkert frem i køkkenet eller bestille noget smagfuldt mad udefra, så du kan give dine gæster en god oplevelse i dit hjem.

Men når det kommer til en hyggelig aften om middagsbordet, er det ikke kun mad og drikke, det handler om. For at skabe den helt rette stemning er det også vigtigt, at du tager borddækningen seriøst.

Bordækning handler om at skabe et hyggeligt og smukt miljø på bordet, der vil give gode rammer om middagen, og som vil højne forventningerne hos din gæster til det, der venter. Et veldækket bord er med andre ord afgørende for at skabe en varm og hyggelig stemning omkring dit middagsbord, og derfor kan det altid betale sig at gøre noget ud af borddækningen, når du får gæster.

Det kan du bl.a. gøre med de smukke og unikke produkter fra Anna Von Lipa, der tilbyder en anderledes men elegant måde at indrette dit middagsbord på.  Se det store udvalg af Anna Von Lipa produkter her og find inspiration til, hvordan du kan imponere dine gæster med flot borddækning.

Stilrent tilbehør til bordet

Anna Von Lipa er en dansk virksomhed, der er kendt for sin helt særlige stil. Hos Anna Von Lipa finder du glas, kander og vaser i en yderst fin stil, og der er derfor noget feminint og elegant over alle designs fra den danske virksomhed.

Produkter fra Anna Von Lipa er unikke i deres udtryk, og alle vaser, glas og så videre er specielle, da det hele er mundblæst.

Derfor vil produkterne fra Anna Von Lipa skabe en helt særlig stemning på dit bord, for de livlige detaljer og de unikke designs vil straks træde frem og imponerer, når dine gæster sætter sig om dit bord.