Skab det perfekte lysindfald i dit hjem med persienner til til dine døre og vinduer

Redaktionen — 04. maj 2021 08:29

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du har tænkt over, at du godt kunne tænke dig at få mere eller bedre lysindfald i dit hjem, så er der flere måder, hvorpå du kan lege med det naturlige lys i et rum. Mange tror, at det kræver den helt store renovering af huset, hvis lyset skal falde ind på en anden og bedre måde. Nye vinduer, ovenlys, væltning af vægge mellem to rum og en stor genopfriskning af malingen i alle rum. Disse er naturligvis tiltage, som i høj grad kan ændre lysindfaldet i dit hjem, men hvad mange ikke ved er, at valget af de rette persienner til både vinduer og døre kan gøre underværker for lyset i dit hjem. Herunder kan du læse mere om persienners utrolige effekt i de fleste hjem. 

Byd lyset velkommen ind ad en lukket dør 

Hvis du har en eller flere døre i dit hus, hvor der er ruder i, men som enten giver et blændende lys, eller som ikke lukker lyset ind, fordi ruden altid er fedtet og beskidt, så skal du måske overveje et persienner, som er hvide til din dør. De hvide persienner skaber en helt unik refleksion af lyset, så de kaster lyset lyset i den retning, persiennen peger. Det smarte ved persienner er, at du selv kan bestemme, hvor meget lys, du vil lukke ind i et rum, så du ikke enten skal lukke lyset ude eller blive blændet af solens stråler udefra. Med persienner kan du dreje i mange forskellige vinkler, så du skaber lige den stemning med det lysindfald, du ønsker i dit hjem. Persiennerne skaber desuden leg og spil i hjemmet ved at danne lys og skygger, hvilket giver en naturlig ro og en følelse af at mærke lyset på forskellige måder i løbet af dagen. 

Persienner til hele hjemmet 

Hvis du, ligesom rigtig mange andre, bliver glad for dine persienner i glasdørene i dit hjem, så er der heldigvis også mulighed for at købe persienner til dine vinduer i et eller flere at vinduerne hjemme hos dig. Med et lille vip med fingeren kan du ændre lysindfaldet helt i din stue, dit køkken eller i soveværelset, hvor belysningen er særligt vigtig for dig. Lys og skygger skaber stemninger, og persiennerne er derfor en unik genvej til at tilføre en ny stemning og en anden opfattelse af rummene i dit hjem. Du behøver nemlig ikke altid at hive den helt store tegnebog og eller at planlægge at renovere huset, før du oplever nye sider at rummene i dit hjem.