Sådan bygger du sommerens bedste terrasse

MGDK — 24. maj 2022 07:50

Annoncørbetalt indhold

Hvordan bygger jeg en terrasse? At bygge en terrasse kan være en god måde at tilføje ekstra plads til dit hjem på. Hvis du har plads, kan en terrasse være et godt sted at underholde gæster eller bare slappe af i det fri.

Disse ting skal du huske

Der er et par ting, du skal huske på, når du planlægger at bygge en terrasse:

  1. Tjek med dit lokale bygningsmyndighedskontor for at se, om der er nogen restriktioner for at bygge en terrasse i dit område.
  2. Bestem størrelsen og formen på din foreslåede terrasse. Sørg for, at du efterlader nok plads omkring omkredsen til at gå og placere møbler.
  3. Vælg de materialer, du ønsker at bruge til din terrasse. Almindelige valgmuligheder omfatter beton, sten, fliser eller terrasse belægnings-sten.
  4. Planlæg layoutet af din terrasse. Tegn en skitse eller brug et landskabsdesignprogram til at hjælpe dig med at planlægge placeringen af din terrasse og de omkringliggende elementer. Terrassen skulle helst ikke ligge på samme side af huset som din regnvandsfaskine.
  5. Udgrav området til din terrasse, og udjævn jorden. Hvis du bruger fliser, skal du installere et grus-underlag, før du lægger fliserne.
  6. Installer det valgte overflademateriale til terrassen. Hvis du har beton- eller stenoverflader, skal du sætte materialet på plads med mørtel eller cement. For fliser skal du lægge et lag mørtel og sætte fliserne på plads. For fliser skal du blot lægge dem oven på et lag sand.

Sådan styler du din terrasse

Terrassen er et fantastisk sted at slappe af og nyde udelivet, men der er et par ting, du kan gøre for at gøre dit ophold mere behageligt. Her er et par tips til, hvordan du kan optimere din terrasse:

  1. Vælg de rigtige møbler - komfortable og robuste møbler er et must på enhver terrasse. Sørg for at vælge møbler, der er vejrbestandige og nemme at rengøre.
  2. Tilføj noget skygge - hvis din terrasse ligger et solrigt sted, kan du overveje at tilføje en paraply eller en markise for at give lidt lindring fra varmen.
  3. Skab en hyggelig atmosfære - tilføj nogle bløde møbler som puder og plaider for at få din terrasse til at føles som en forlængelse af din hjem. Stearinlys og lanterner skaber også en dejlig stemning om aftenen.
  4. Tilføj noget grønt - potteplanter eller hængende kurve giver farve og liv til enhver gårdhave. Vælg planter, der er nemme at passe og tåler forskellige vejrforhold.

Ved at følge disse tips kan du forvandle din terrasse til et behageligt og indbydende rum, som du vil nyde at tilbringe tid på hele sommeren! Tak for at læse med!