Pogba og Bruno F. lammetævede Leeds og sikrede United drømmestart i PL

bolignyt — 04. okt 2021 19:04

Manchester United fik en drømmestart på 2021/2022-sæsonen, da holdet lørdag slog Leeds med hele 5-1 i PL. Bruno Fernandes scorede hattrick, mens Paul Pogba lagde op til fire mål. 

Engelsk klassiker endte med afklapsning

Lørdag eftermiddag stod der et engelsk rivalopgør på menuen, da Manchester United tog imod Leeds United i den første runde af den nye Premier League sæson. 

Publikum på Old Trafford fik allerede noget at juble af, inden kampen var gået i gang, da Manchester United præsenterede franske Raphaël Varane som spiller i klubben, og den optimisme lod til at sætte sig i De Røde Djævle fra kampens start.

Manchester United havde flere gode muligheder for at bringe sig foran i kampens begyndelse, hvor først Mason Greenwood og siden Paul Pogba havde chancen for at gøre det til 1-0.

Efter 30 minutter gav det gode United-spil så pote, da et udspark fra Leeds-keeper Illian Meslier endte hos Scott McTominay. Midtbanemanden fandt en storspillende Paul Pogba, og franskmanden spillede elegant Bruno Fernandes fri, som sendte bolden i nettet via Leeds-keeperens ben. 

Selvom Manchester United havde flere chancer for at bringe sig yderligere foran, endte første halvleg 1-0 til hjemmeholdet, og det gav gæsterne fra Leeds mulighed for at puste ud.

God Leeds-start kunne ikke holde United tilbage   

Pausen så ud til at have givet Leeds fornyet energi, for det var et forvandlet Bielsa-mandskab, der kom ud til anden halvleg. Efter bare tre minutter kom Leeds tilbage i kampen, da Luke Ayling bragede bolden i kassen fra kanten af feltet.  

Den gode Leeds-start fik dog ikke Manchester United til at tøve, og efter 51 minutters spil faldt 2-1-scoringen så. Leeds-spillerne blev fanget i en omstilling midt på banen, og det udnyttede Paul Pogba ved at sende en bold i dybden til Mason Greenwood, som tog turen forbi Leeds-forsvaret og sendte bolden i mål.

Manchester United var nu på sejrskurs, og efter bare to minutter kunne Ole Gunnar Solskjærs tropper så slå sejren fast. 

Endnu en gang var det Paul Pogba, der satte målet op. Den franske midtbanespiller sendte bolden over til Bruno Fernandes, som scorede 3-1-målet med hjælp fra mållinjeteknologien, som slog fast, at bolden var i mål. 

Selvom sejren så ud til at være i hus, løftede United-mandskabet ikke foden fra speederen. Det blev først 4-1, da Bruno Fernandes hamrede bolden i nettet efter et oplæg af Victor Lindelöf, og i overtiden blev det 5-1, da brasilianske Fred sendte et fladt Paul Pogba-indlæg i kassen.

Kampen endte således 5-1 til Manchester United, som må siges at være blandt favoritterne til at tage en topplacering i Premier League i denne sæson.