Opnå DGNB-Certificering på dit næste byggeri

MGDK — 20. sep 2022 11:44

Annoncørbetalt indhold

Arbejder du på en tegnestue, i en entreprenørvirksomhed eller er du forbundet med byggeriet på en anden måde, ved du at bæredygtigt byggeri er fremtiden. Klimakrisen hænger som en tung sky hen over hovedet på os, og hver eneste dag bliver vi mindet om at der skal gøres noget for at mindske CO2 udslippet. Byggeri er en af de brancher der sviner mest, når det kommer til CO2. Derfor er det også de virksomheder der bygger nyt, der skal være et godt forbillede for alle andre.

Hvordan dit byggeri kan opnå DGNB-Certificering

Din virksomhed gør sikkert allerede meget for at opnå bæredygtige tiltag i byggeriet. Men hvis I ønsker at lave et byggeri der har DGNB-Certificering, der er nogle regler og krav der skal opfyldes. For at opnå DGNB-Certificering er der en række krav man skal opfylde inde for forskellige områder, når det kommer til byggeri. Dette er blandt andet inde for områder som, social bæredygtighed, økonomisk bæredygtighed og miljømæssig bæredygtighed. Derfor er det altså vigtigt at man har bæredygtighed i fokus når man bygger. Det gælder derfor om at tænke kreativt og ud af boksen. Ligeledes kan det være man skal gå væk fra det traditionelle byggeri, og tænke i andre bane end beton, mineraluld og så videre.

Derfor skal dit næste byggeri opnå en DNGB-Certificering

Der er mange fordele ved at have lavet et byggeri der har en DNGB-Certificering. En af de væsentligste fordele er anerkendelsen. Der kommer en masse anerkendelse i at man har bygget et byggeri, der har fået en DNGB-Certificering. Dette kan altså styrke din virksomhed meget. Derudover gør det også bygningen mere attraktiv. Den vil være nemmere at sælge, samt man kan få en bedre pris for bygningen. Når man har bygget bæredygtigt, vil der også være færre udgifter i form af energi, drift og vedligeholdelse - dermed spare man en masse penge.