Missionshus til salg på Møn

Admin — 19. maj 2019 22:19

Er du frisk på at rykke til Møn, kan du lige nu erhverve dig en helt speciel ejendom. Indre Mission har nemlig sat et missionshus til salg.

Missionshuset er beliggende på Sofievej i Stege og er sat til salg hos EDC Møn for 1.450.000 kroner. Det rummer mulighed for at skabe en bolig, der i sandhed er unik og hvor der i sandhed er højt til loftet.

Set ude fra skiller det sig selvfølgelig ud med det specielle murværk og smukke gotiske jernvinduer, og inden for giver det store kirkerum en masse muligheder for at være kreativ.

Det er ret sjældent, at denne type ejendomme er i til salg i Danmark, og derfor tiltrækker huset sig også en del opmærksomhed ifølge Boliga.dk. 

Den lokale EDC-ejendomsmægler, der har huset til salg, oplyser overfor boligsiden, at interesserede købere bl.a. har talt om, at det fine kirkerum kan blive til et kunstatelier eller tjene som yogastudie i nye fremtid.

Fra nedslidt kirke til drømmebolig

Og mulighederne er helt sikkert mange i det bevaringsværdige, men efterhånden også noget nedslidte missionshus.

Ejendommen, der har navnet Saron, er bygget tilbage i 1912 og ligger på en 600 kvm. stor grund.

Det er i to etager, og den nederste del består af en meget stor gildesal/kirkerum på omkring 80 kvm, samt en stort disponibelt rum på ca. 25 kvm. samt et køkken og flere små disponible rum, men disse er ikke talt med i det opgivne areal på ejendomsmæglerens hjemmeside.

Her er kun opgivet den 118 kvm. store lejlighed, der ligger på første sal og består af 4 store værelser samt køkken og bad.

Her er det med andre ord nærmest kun fantasien og måske pengepungen, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre.

Køber kan vælge at benytte dele af bygningen til erhverv, men det også muligt at lave en stor lækker og rummelig bolig ud af hele ejendommen.

Uanset, hvad man vælger at gøre, er man i hvert fald sikker på, at man står med en bygning, der er noget helt særligt og emmer af historie, og så er det blot at finde den halvanden million kroner som det koster at erhverve huset samt lidt penge til ombygning og renovering.

Og selvom det selvfølgelig koster at sætte i stand, vil resultatet jo også være en unik ejendom, hvis detaljer og udtryk, historie og arkitektur kan være svært at gøre op i penge i sidste ende.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *