Mads Skjerns liebhavervilla er til salg

Redaktionen — 14. mar 2019 20:18

Hvem drømmer ikke om et hus med historie? Har du guld nok på kistebunden, kan du erhverve dig et helt unikt af slagsen, som stort set alle kender.

Har du nogensinde drømt om at bo i Matador-seriens største luksusvilla, er det nu, du skal slå til. Den legendariske villa er nemlig sat til salg for den ringe sum af 52,5 millioner kroner.

Det skriver Boliga.

Det er selvfølgelig den ”kæmpekasse”, som Ingeborg kalder villaen ved første øjekast, da Mads Skjern stolt fremviser købet, der skal afspejle, hvor godt han har klarer sig, og som Daniel, Ellen og lille Erik kommer til at vokse op i på godt og ondt.

Men hvor huset i serien ikke bliver rammerne om den lykke, som han havde forestillet sig, så kan virkeligheden arte sig helt anderledes, hvis du bliver den glade køber af det unikke hus.

Foto: Claus Borg & Partner

Matadoridyl ved Furesøen

Prisen gør villaen til et af dyreste huse i Danmark, og prisen har intet med den populære serie at gøre, for der er tale om et attraktivt område, en kæmpe kasse og ikke mindst en kæmpegrund.

Villaen ligger i Holte, og er på hele 440 kvadratmeter, så der er god plads til både hverdag og fest.

Og ikke nok med det, så ligger den også på toppen af en godt og vel 10.000 kvadratmeter grund, der rækker helt ud til Furesøen. 

Det er ejendomsmægler Søren Heilesen hos mæglerfirmaet Claus Borg & Partner, som du skal kontakte, hvis lige mangler noget at brænde omkring 50 millioner af på, men du får til gengæld også nogle ganske særlige detaljer med i prisen i det gennemrenoverede hus.

Foto: Claus Borg & Partner

Trappen i hall’en er f.eks. designet af selveste Arne Jacobsen, og køkkenet er håndlavet af en snedker.

Samtidig vil du kunne hygge dig i din egen pejsestue, dit vin-rum, dit motionsrum eller et af de mange store værelser i huset.

Faktisk er der hele 15 værelser at vælge mellem, så der er masser af plads til gæster eller til at blive sure på hinanden og smække med dørene.

Villaen er bygget i tre plan og er i klassisk palæstil med pudsede facader og tag i sortglaseret.

Egehøj”, som ejendommen hedder er opført i 1919 og har i næsten 70 år været ejet af familien Øvlisen og Hallas-Møller. Det er dem med Novo Nordisk.

Den blev sidst solgt i 2011 til den administrerende direktør i medicinalfirmaet Mads Øvlisen.

Se salgsopstillingen her.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *