Lækker og diskret belysning

MGDK — 08. jul 2022 08:14

Annoncørbetalt indhold

Har du et køkken eller et badeværelse, som ikke rigtigt er så lyst, som du gerne ville have? Det er træls, når man ikke føler, man kan se noget, så snart solen gemmer sig bag en sky. Måske du nogle gange har forsøgt at pege og flytte med diverse standerlamper for at få bedre lys forskellige steder i huset, men det kunne nu være rart, hvis der bare var ordentlig belysning fra starten. Det er bare ikke sikkert, du føler, I har plads til en stor loftslampe.

Derfor kan indbygningsspots være vejen frem. Med et indbygningsspot har du en lyskilde, der er meget diskret og ikke er noget, man lægger mærke til, medmindre man specifikt kigger efter den i loftet. Til gengæld giver den et godt lys, som kan lyse hele det område op, I har brug for at kunne se noget i. Det er blot vigtigt, at I sætter jer ind i, at I får fat i den rigtige type.

Spots til badeværelset eller udendørs?

Der findes alverdens typer af spots til forskellige steder i eller udenfor huset. Der er forskel på, hvilke spots du skal bruge, hvis du vælger at få dem installeret udendørs, frem for de spots, der skal benyttes indendørs. Det er vigtigt, at de udendørs er lidt mere robuste end dem, der bare kommer til at hænge i et godt indeklima.

Spots på badeværelset skal være lavet specielt til at kunne modstå fugten, der er i vådrum. Det nytter ikke noget, at der kommer fugt og kondens på indersiden af glasset af lampen, bare fordi man har været i bad. Det ødelægger lampen og kan potentielt skabe farlige situationer med elektronikken. Så er det bedre fra start at sørge for, at I får fat i den rigtige type lampe. Det kan en elektriker også altid vejlede jer til, så der ikke opstår fejl.