Køb et nyt og funktionelt sengebord

MGDK — 28. jun 2022 23:06

Annoncørbetalt indhold

Sengeborde er ekstremt undervurderede møbler. De kan, udover at hive din indretning i soveværelset op på et højere niveau, også være enormt funktionelle. Hvad end du ønsker at have dine briller, en lampe, en god bog, vækkeur, håndcreme, vand eller andet lige ved siden af dig når du går i seng og står op igen, så er sengebordet for dig. Sengeborde kan også være blot end bare en overflade du lægger ting på. Mange får som små skabe, hvor du kan opbevare lige det du har lyst til i dem.

Hvilken type sengebord skal jeg vælge?

Der findes mange slags sengeborde, og det eneste du skal forholde dig til er, hvilken slags du ønsker og hvad dine behov er. Du kan nemlig få et lille bord, et lille skab, eller en svævehylde, og bruge det som sengebord. Det hele handler om hvad du har brug for at opbevare, og hvad der ser godt ud i din indretning. Hvis du eksempelvis ikke ønsker at der bliver optaget gulvplads, vil et svævende sengebord være lige noget for dig. Det giver også en dybde i rummet og er ikke nær så "tungt" som et møbel der skal stå på gulvet.

Hvor dyre er sengeborde?

Som med alle andre møbler, så kan du både få nogle meget billige og nogle meget dyre. Det hele kommer ned til farve, kvalitet og især mærke. Hvis du ønsker dig et designersengebord skal du rigtig hurtig frem med den store pengepung, men du kan sagtens finde billigere der er lige så flot. Du kan også bygge dit eget, hvad end du ønsker skab, bord eller svævehylde.

Hvor stort skal det være?

Igen handler det om hvilke behov du har. Hvis du blot vil have en lille lampe og plads til dine briller, så kan du slippe afsted med et meget lille møbel, som ikke fylder særlig meget. Hvis du derimod ønsker at opbevare eksempelvis sengetøj i et lukket skab, så kan du vælge et lidt større et med lågefunktion. Prøv at se på dit soveværelse i sin helhed og vurder hvad der er plads til og behov for.