Her kan du få et hus til under 5.000 kr. pr. m2

Admin — 22. maj 2019 22:00

På trods af det ganske lille land som Danmark egentlig er, så er der nogle byer, der trækker langt mere interesse end andre. København og Aarhus er de byer, som folk allerhelst vil bo i, og derfor er priserne også sat derefter.

Andre byer som Aalborg, Odense og Esbjerg er også ganske eftertragtede, men desto længere væk man kommer fra de store byer, desto billigere bliver det også at anskaffe sig et hus. Hos Boliga har de taget et kig på de seneste tal, og der viser det sig, at du kan få langt mere hus for pengene i de mindre byer, end hvis du vil tæt på storbyen.

Det kommer måske ikke som den store overraskelse, men til gengæld er det lidt en overraskelse, at det er muligt at finde et hus, hvor du kan få det til under 5.000 kroner pr. kvadratmeter. Hvis vi skal sammenligne det med de dyreste kvadratmeterpriser i Danmark, så svarer det til, at du kan få 14 huse i Horslunde, som du kan få et hus for i København K.

I København kan du nemlig lægge op mod 70.000 kroner pr. kvadratmeter, mens du i Horslunde på Lolland Falster, altså kan finde et hus til under 5.000 kroner pr. kvadratmeter. I Danmark er der et stort udbud af kviklån, og mens de nok ikke rækker til at finansiere udbetalingen på et hus i København K, så kan det faktisk være muligt at finansiere et hus til 5.000 kr. pr. kvadratmeter.

Flexhuse til fritiden

Det er dog ikke kun familier, der har få penge på lommen, der vælger at bosætte sig eller købe hus i de mindre byer. Det kan også være folk, der har brug for et flexhus, som de kan stikke af til, når de har brug for at komme væk fra travlheden i storbyen.

”Vi har folk, der kommer ned fra København og køber et flexhus, som de bruger i fritiden, og når de vil nyde deres otium i fred og ro. Der er også unge børnefamilier, der flytter herned, fordi de ikke vil have børnene til at gå i børnehave og skole i storbyen,” fortæller John Ole Hansen, der er ejendomsmægler hos virksomheden af samme navn til Boliga.dk.

Tager man et smut syd på til Sønderjylland, så er det også muligt at finde billige huse i Tønder Kommune, hvor der også her er fundet huse til under 5.000 kroner pr. kvadratmeter. Vil man hellere bo tættere på Aalborg, så kan man slå sig ned i byen Østervrå, hvor man finder et flot hus til omkring de 5.000 kroner pr. kvadratmeter.

Overvejer du at flytte i hus, så kan du tage et kig på www.laaneberegneren.dk, hvor du kan få udregnet det perfekte lån til dig.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *