Har du styr på, hvor alsidig en kompressor kan være?

MGDK — 22. sep 2022 10:19

Annoncørbetalt indhold

Du overvejer måske at skulle investere i en kompressor til dit værksted, men du kan ikke helt finde ud af, om det er en investering, som kan betale sig. Hvad kan man egentlig bruge en kompressor til udover at pumpe luft i diverse dæk?

Det kan du blive klogere på her. For en kompressor er et langt mere alsidigt stykke værktøj, end du måske lige går og tror.

Luftværktøj og nem rengøring

Men først og fremmest kan du selvfølgelig bruge kompressoren til at pumpe luft i ting. Hvad end det er dæk på cykel, bil, havetraktor, bolde eller måske en hoppeborg til en børnefødselsdag. Vidste du godt, at det faktisk også er en kompressor, som er indbygget i din gængse luftmadras og nogle hoppeborge og hjælper med at puste dem op, når de sættes til strøm?

Du kan bruge kompressoren til gammeldags luftværktøjer, hvis du har nogle af dem på lager. Her bruger man luften som energikilde fremfor for eksempel at bruge et batteridrevet stykke værktøj.

En kompressor er også praktisk, når der skal gøres rent. Den kan komme ind i hjørner og afkroge, hvor det kan være svært at finde en med en klud, støvsuger eller kost, og med et højt tryk blæse støv og snavs med. Dette gælder både for maskiner og rum. Du kan købe et rengøringshoved til at sætte på kompressor mundstykket, hvor der vil sidde et rengøringsmiddel, som bliver blæst med ud med luften under rengøringen. En kompressor er, sammen med højtryksrenseren, et populært rengøringsredskab på diverse arbejdspladser og værksteder.

Gode tilbud på nettet

Kompressoren er et alsidigt remedie, som du med garanti kan finde glæde af i hjemmet. På nettet kan du gå på udkig efter en kompressor i en prisklasse, størrelse og farve, som du kan stå inde for.