Gå tur i dit hus før det er bygget

Redaktionen — 29. mar 2019 19:48

Ny teknologi gør det muligt at tage en rundtur i dit kommende hus blot 48 timer efter at artikten har tegnet det færdigt.

Selvom arkitekttegningerne er nok så flotte og grundige kan det være svært at se resultatet for sig, før det står der i fysiske materialer, men det ser der ud til at blive lavet om på nu.

Lind og Risør, der er et af landets største byggefirmaer, vil nemlig tilbyde deres kunder en virtuel tur i deres kommende hus lang tid før det første spadestik er foretaget.

Takket være en ny Virtual Reality app, er det nemlig muligt at tage en tur rundt i den nye bolig kort tid efter at arkitekten er færdig med tegningerne, og inden kontrakten er underskrevet.

Alt hvad det kræver er en smartphone eller tablet, og så kan du tage en rundtur i huset, og se om alt er som du gerne vil have det, eller om der er noget der kan forbedres eller ikke spiller.

Er køkkenet den størrelse det skal være, skal der være en skydedør i stedet for en almindelig dør, er badeværelset for lille, og bliver det lige så praktisk med de valgte løsninger i virkeligheden eller så det bedre ud på papiret. 

Passer ind i trend

Engang var det nok med et typehus, men når man bygger hus i dag, vil man have personlige løsninger, der passer til de individuelle behov. Det er ikke bare en bolig, men drømmehjem, der bygges og derfor er det blevet mere almindeligt, at speciallavede løsninger er en del af pakken.

Og her giver det rigtig god mening, at du kan tage en 1:1 rundtur i lige præcis dit hus og dine ønsker og kigge på det færdige projekt, allerede inden det sættes i gang, og endda inden der er skrevet under på kontrakten, så du er helt sikker på at du står med den løsning, som du også ønsker om 10, 20 og 30 år.

Indtil videre er det kun en mulighed hos Lind og Risør, men mon ikke det er en trend der vil smitte hurtigt at i hele byggebranchen.

Ikke mindst fordi det aldrig har været mere populært at bygge sit eget, så man får lige præcis det man ønsker i stedet for at trækkes med et ældre hus, hvor rumdeling og features er fra en anden tid, i stedet for at lade sig  nøje.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *