Forny din bolig med slanger i professionel kvalitet

MGDK — 25. okt 2021 13:24

Annoncør betalt indhold

En bolig skal være tryg at bo i. Man skal ikke gå og frygte for at et eller andet problem kan opstå. Der kan ske skader på vitale dele af boligen, hvis uheldet er ude. Derfor er det vigtigt at forebygge uheld og sørge for at de materialer, der er brugt i boligen, er af bedst mulige kvalitet. Det gælder for tag og gulve og det gælder rørene, der skal transportere vand og andet flydende rundt i boligen. Det gælder også de slanger, der benyttes.

En virksomhed, der leverer olieslanger, industri slanger, og endda levnedsmiddelslanger, ligger i Middelfart og går under det velklingende navn, Fontenay A/S. Der er tale om en virksomhed med mange års erfaring i at servicere den danske industri. Her ydes service på meget højt niveau, for der er mange slags slanger og koblinger og samlinger, der skal holdes styr på. Og personalet, der betjener kunderne skal have den nødvendige viden og erfaring.

Professionelle aftagere

Kunderne hos Fontenay er ofte store aktører inden for dansk industri. Hvis de har brug for olieslanger eller levnedsmiddelslanger, så skal der være dygtigt personale til at vejlede og rådgive dem. I disse industrier skal tingene gå hurtigt, og de produkter man bestiller, skal virke og fungere optimalt fra dag et og i lang tid fremover. Der er brug for afprøvet og testet kram.

Og det er det, der leveres, hvis man henvender sig hos Fontenay. Ærligt, velafprøvet, gennemtestet kvalitet, som holder fra dag et. Hvis ikke virksomheden kunne levere dette, så var der simpelthen ingen forretning, for tryghed og kvalitet er nødvendig, når man skal handle med disse ting. Det nytter ikke at slække på nogen af delene, hvis man vil tages seriøst. Man må kunne stol på hinanden, ellers går det ikke.

Slanger findes mange steder

Hvis du har en vaskemaskine i din bolig, så er den formentlig forbundet med afløbet med en slange. Der er muligvis også slanger forbundet fra jeres opvaskemaskine til køkkenafløbet. Blot for at nævne et par eksempler. Hvis disse slanger ikke er fremstillet ordentligt, så risikerer man at de bliver utætte på meget kort tid. Konsekvensen af utætte slanger er ikke svære at forestille sig.

Vandskader er ofte forårsaget af brud på enten rør eller slanger. Det er afgørende vigtigt at boligen er forsynet med slanger af topkvalitet, og har den nødvendige robusthed. Det er ikke spor rart at komme hjem fra ferie og opdage at men har fået en vandskade i boligen. Man kan nemt forebygge den slags hændelser ved at sørge for at de materialer, der bliver brugt i ens bolig, holder en ypperlig standard og kvalitet. Det gør man ved at handle med professionelle.