Find det perfekte havebord med udtræk til sommerens havestunder

Redaktionen — 08. jun 2021 13:00

Dette er sponsoreret indhold

Sommeren er for alvor kommet til Danmark, og når vejret viser sig fra den bedste side, så er der ikke noget skønnere end en sommerdag på terrassen i haven. Denne sommerdag kan dog hurtigt blive fyldt med irritation, hvis de gamle havemøbler ikke duer til ret meget mere, og derfor er det oplagt at bruge sommerens komme til at finde nye havemøbler til terrassen.

Der er rigtig mange lækre havemøbler på markedet, og her kan det f.eks. være smart at finde et havebord med udtræk, der er en praktisk tilføjelse til terrassen. Dermed har man altid et havebord i den perfekte størrelse, og hvis man kombinerer dette med nogle lækre havestole, så har man opskriften på en dejlig sommer i haven.

Vælg havemøbler ud fra det ønskede materiale

Når man skal ud og investere i nye havemøbler til terrassen, så kan det være svært at danne sig et overblik over, hvilke modeller man skal gå efter. Her handler det dog om at træffe nogle store valg tidligt i processen, så man har lettere ved at sortere i de mange modeller på markedet. Det er en klar fordel at tage udgangspunkt i de materialer, man synes bedst om, og finde nogle potentielle kandidater ud fra dette.

Hvis man f.eks. afskyer plastik, så er det med at finde nogle lækre modeller i træ, og hvis man omvendt er træt af den vedligeholdelse, som træmøbler kræver, så er det med at lede efter det rette i den anden lejr. Det er muligt at finde møbler med den samme funktionalitet, uanset hvilket materiale, man vælger, og dermed kan man f.eks. finde det perfekte havebord med udtræk i alt fra plastik til træ og metal, hvis det er det, man ønsker.

Sørg for en god hyndeboks til havestolenes hynder

Havemøbler er selvsagt en forudsætning for at kunne nyde solens stråler på terrassen, men det kan hurtigt blive ukomfortabelt at sidde lang tid i en havestol uden en hynde i ryggen. Dette gælder næsten uanset hvilken type af havemøbler, man vælger, og derfor bør man sørge for at købe nogle gode hynder med til de stole, man vælger at købe. Her er det dog også vigtigt, at man finder en god hyndeboks, der kan holde vind og vejr væk fra hynderne, når de ikke lige er i brug - ellers kan det blive en dyr udskrivning, når hynderne går i stykker.

Når snakken falder på hyndebokse, så er der igen mange forskellige muligheder, der i høj grad afhænger af ens præferencer. Der findes hyndebokse i alt fra træ til plastik og stål, og der er fordele og ulemper ved dem alle. Derfor kan det være en god idé at hente inspiration til valg af hyndeboks her, hvis man er i tvivl om, hvilken type hyndeboks, man skal vælge.

Brug lidt ekstra på den gode kvalitet

Havemøbler er uundværlige om sommeren, men det er også nogle møbler, der bliver udsat for lidt af hvert i det danske sommervejr. Af netop denne grund er det vigtigt, at man ikke vælger det billigste af det billigste, når man vælger havemøbler. Dette gælder både, når man vælger havebord med udtræk, havestole og hynder, og der er ingen tvivl om, at pris og kvalitet som regel hænger sammen, når det kommer til udstyr til haven.

Med andre ord kan det godt betale sig at lave en lidt større investering, når man køber havemøbler. Dette sikrer som regel, at møblerne holder længere, og dermed kan man nyde solens stråler på terrassen i mange år fremover.