Find den rigtige tyverialarm til dine behov

MGDK — 19. apr 2022 15:02

Annoncørbetalt indhold

For mange kan det være en stor tryghed, at have en effektiv tyverialarm installeret i hjemmet. På den måde kan du slappe mere af, når du ikke er hjemme. 

Men vidste du, at nogle alarmsystemer ikke blot styrer tyverialarmen? - Nye muligheder inden for tyverialarm giver nemlig mange andre effektive muligheder. Læs med her, og få gode råd til valg af alarm til bolig. Måske du vil blive overrasket over, hvad du går i glip af. 

Effektiviser din bolig

At få installeret en tyverialarm hjemme hos dig kan være en måde, hvorpå at du kan optimere din hverdag og effektivisere din bolig. Det er nemlig ikke bare en tyverialarm, som du kan købe, men hele muligheden for at styre f. eks. varme, lys eller garageport via din mobil. 

Det vil også særligt være en fordel for dig, hvis du har et sommerhus, som du ikke dagligt besøger, men som du gerne vil sikre dig får det bedste indeklima. Det kan være, at du gerne vil have en vis temperatur indenfor, så der ikke bliver for fugtigt. Måske du gerne vil have huset opvarmet til, når dig og din familie skal til sommerhuset.

Alarm til netop din bolig

Der er stor forskel på, hvilke alarmer huse har behov for. Det afhænger fx af, hvor langt væk du bor fra din nabo, hvilken type hus du har og hvor stor en by, du bor i. Bor du langt ude på landet, hvor der er ikke er mange huse, vil det være mere nødvendigt med en anden type tyverialarm. 

Hertil også videoovervågning, så du altid kan holde øje med de uindbydende gæster. Bor du i lejlighed er der mindre behov for en tyverialarm, da du bedre selv kan regulere, hvem der har mulighed for at komme ind i din bolig. 

Videoovervågning, mikrofon og tyverialarm i én

Har du ikke mulighed for at komme hurtigt hjem til din bolig under muligt indbrud, har du mulighed for at købe et alarmsystem med videoovervågning, mikrofon og tyverialarm i én. 

Her vil kameraet automatisk begynde at optage, hvis tyverialarmen begynder. På den måde vil du sikre dig, at du har bevismateriale, hvis den forfærdelige hændelse opstår. Oveni det kan du nemt gå på mobilen for at undersøge, om der faktisk er det indbrud, som tyverialarmen indikerer. Det er nemmere, end at skulle køre langt for at tjekke.