Få mest muligt ud af dine kvadratmeter

Admin — 04. jun 2019 17:54

Der er flere og flere, der flytter til byen, og vi lever generelt på mindre kvadratmeter, end vi gjorde for et årti siden. Mange lejligheder i byen er små og trangt indrettet. Men beliggenheden gør, at det er attraktivt med lejligheder centralt i byen, og så må de få kvadratmeter udnyttes på den bedste måde. 

En mindre lejlighed begrænses nemt af, hvilken slags møbler der er plads til. Det kan sagtens lade sig gøre at leve på så få kvadratmeter, det handler bare om at få udnyttet den plads, der er, mest optimalt. 

Opbevaring er guld værd på få kvadratmeter

Du skal ikke lade dig begrænse, til trods for de små kvadratmeter i din lejlighed. Det kan lade sig gøre, og vi kan faktisk leve på meget få kvadratmeter, når vi bliver tvunget til det. Spildplads bliver minimeret, og du tænker i langt højere grad over, hvad du benytter dine kvadratmeter til.

Selvom du bor på få kvadratmeter, så er der stadigvæk mange ting, som kan være svære at undvære. Alle de ting skal der jo være plads til. Her gælder det om at tænke i smarte løsninger. Kan der være skuffer under hvert trappetrin eller andre smarte opbevaringsløsninger?

Udnyt pladsen på væggen

På webshoppen minida.dk, kan du vælge mellem mange flotte og unikke plakater til dine rum.

Med et stort udvalg af fx citatplakater, børneplakater og filmplakater kan du altid finde den helt rettet til dine vægge. Dette er den gode løsning, når du er begrænset af få kvadratmeter, da en plakat kan løfte ens indretning og udtrykke ens smag uden at fylde. 

Mindre lejligheder kommer jo med begrænsninger for, hvor mange møbler og kunst der er plads til. Her får du mulighed for at skabe den helt rette stemning i dine rum, og i forhold til møbler og anden kunst, er det en billig måde at opdatere din dekor på.

Udnyt de helt små værelser

Har du udfordringer med at udnytte de helt små værelsers kvadratmeter, så prøv at lave hemsen om til et børneværelse eller gem en ekstra seng her til gæster. På minida.dk er der flere seje plakater til børn, og så gør det ikke noget med manglen på plads. Lad dit barn gå på opdagelse i det store udvalg af posters, og giv dem mulighed for selv at sætte deres aftryk på værelset. 

Hjælp til at gøre rummene større

Fysisk kan det være svært at gøre lejligheden større, hvis ikke nærmest umuligt. Men der er forskellige tricks og tips, som man kan gøre brug af, for at rummene synes større, end de egentligt er. Selvom det er fristende at have masser af nips og pyntegenstande, er det vigtigt, at indrette din lejlighed mere simpelt, end hvis du havde masser af kvadratmeter.

Sørg for at få et godt lys op, så der er lyst og venligt. Små rum kan hurtigt komme til at virke mørke, så godt lys er vigtigt. Her er det vigtigt, når du vælger ting til væggene, at overveje størrelse og farvevalg. I dag er plakater og citatplakater populære som aldrig før. Det er en bekvem måde at holde dit hjem opdateret. 

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *