Få en god nattesøvn med en kontinentalseng

MGDK — 21. apr 2022 08:22

Annoncørbetalt indhold

En god nattesøvn er fundamentalt for din sundhed. Det er om natten, at kroppen restituerer, så du får den fornødne energi til en ny dag. Din seng udgør en vigtig komponent til at sikre dig en god nattesøvn.

Når du skal finde den rette seng, så skal du finde en god balance mellem komfort og design. En seng er nemlig ikke blot et komfortabelt møbel, som skal sikre din krop ro og støtte. Det er også et møbel, som udgør en stor del af designet i dit soveværelse.

Ekstra madras giver ekstra støtte

Kontinentalsenge er en populær type seng, som består af tre madrasser. Tilsammen giver de et højt komfortniveau, som støtter din krop og lader din krop få ro om natten. 

De tre madrasser består af:

  1. En stærk boksmadras. Denne udgør fundamentet for sengen.
  2. En komfortabel springmadras. Denne springmadras udgør sammen med boksmadrassen, et støttende fundament for en sund liggeposition.
  3. En kvalitets topmadras. Denne giver ekstra blødhed og komfort, så din krop får god ro om natten. 

Find en seng i et flot design

Du kan finde et hav af forskellige designs, når det kommer til kontinentalsenge. De kan både fås som enkeltmandssenge samt som dobbeltsenge. 

Nogle af de detaljer, som du kan være opmærksom på, når du vil vælge den rette seng, er som følgende:

  • Farven på sengen. Det er vigtigt, at du finder en seng i en farve og en nuance, som passer til resten af dit soveværelse. 
  • Sengegavl. Der findes mange forskellige sengegavle, som både kan anvendes som ryglæn i sengen, eller blot kan være et flot design element. 
  • Ben på sengen. En detalje, som nemt kan overses, der typen af ben, som holder din seng oppe. Disse kan fås i forskellige materialer og farver, som sammen med sengens design og farve, giver dig en unik seng.

Lad dig inspirere af det store udvalg af kontinentalsenge, og find en seng, som både giver dig den rette komfort til en god nattesøvn, samt et flot design til dit soveværelse.