Erhvervsudlejning kan lempe omkostningerne for nye iværksættere

Redaktionen — 19. jan 2021 08:48

Sponsoreret indhold

Som iværksætter gælder det om at holde omkostningerne nede, og langt de fleste lejer sig ind i lokalerne hvor ens fremtidige drøm om egen virksomhed skal finde sted.

Der er mange udgifter forbundet med at starte egen virksomhed, og langt de færreste har kapitalen til at købe drømme adressen til sin virksomhed. 

Derfor er det en god idé at henvende sig til et etableret og erfarent ejendomsselskab som tilbyder udlejning af erhvervslokaler.

Dette gør Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S i Vejle, og har en portefølje af lokaler til kontor, kliniker, restaurationer m.m.

I Vejle har The buddha Bowl Project åbnet deres første butik i et lokale på Dæmningen, som er ejet og udlejet af Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S.

Lokalet ligger i samme bygning hvor Club Lido Fitness også holder til, og deres lokale er ligeledes ejet og udlejet af Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S.

Mere end 100 års erfaring

Ejendomsselskabet blev grundlangt i 1915 som et bygge- og entreprenørfirma af bygmester Bertel Nielsen, som er født i Australien 1890 og som 6 årige vendte tilbage til Danmark, sammen med sine forældre.

De Australske rødder gav navnet til det hotel, som var i familiens eje indtil Bertel Nielsens død i 1960. (Det ikoniske Hotel Australia i Vejle centrum)

I alle årene har boligudlejning været en primær del af forretningsområdet.

Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S ejer og administrere sammen med Bach Gruppen A/S omtrent 500 lejemål i følgende ejendomme i Vejle:

 • Lido bygningen på Fredericiavej – Mølholm
 • Ejendommene Fredericiavej 74, 86, 90. – Mølholm
 • Husene og rækkehusene på Skovallé – Mølholm
 • Gammelhavn – Vejle centrum 108 boliger, 28 erhvervslejemål i størrelsen 34-400 m2
 • Stormgade 25-27 – Vejle centrum, 12 boliger
 • Sønderbrogade 14-16  – Vejle centrum, 5 boliger og 4 erhvervslejemål
 • Højhuset, Jellingvej 34 – Vejle vestby, 36 3v. Lejligheder og 2 erhvervslejemål
 • Jellingvej 30 – Vejle vestby, 5 boliger
 • Finlandsvej 4 – Nørremarken – Vejle, 42 velindrettede 4v. Lejligheder
 • Vedelsgade e103-105 – Vejle centrum, 13 lejligheder og 2 erhvervslejemål
 • Humleparken – Stouby, 23 rækkehuse ca 105m2.

Dertil kommer stort garageanlæg og P-plads for enden af gågaden i Vejle, tæt ved stationen og byens shoppingcenter, Bryggen.

Bygherre på det ikoniske byggeri, Bølgen

Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S er bygherre på Jyllands mest eksklusive og bedst belligende boliger. Bølgen Består af 5 bygninger, hvor der i alt er 103 gennemlyste ejerboliger på 1. parket til Vejle fjord, samt nærmeste nabo til lystbådehavnen, med Nørreskoven i baghaven og Vejle centrum lige om hjørnet. 

De første 2 blger stod færdige  i juni 2009, og de 3 efterfølgende bølger, stod færdig i 2019. Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S har valgt at beholde den sidste bølge til udlejning.