Disse træningsmaskiner er de bedste til hjemmet

Redaktionen — 22. jan 2021 15:47

Sponsoreret indhold

Det sidste års tid har på mange måder været noget af en prøvelse for rigtig mange af os på grund af den globale pandemi. Af de ting den har lært os, er begrebet social distance. Altså at vi skal holde os fra andre mennesker for at få smittespredningen i bund. Det har som bekendt haft en lang række konsekvenser. Eksempelvis har restauranter, caféer og lignende været lukket ned i en længere periode. Det samme har en lang række af de fysiske butikker over en periode. Derudover er der også fitnesscentrene. Disse var hurtige til at blive lukket ned, for så at blive lukket op, men er nu lukket ned igen. For alle der træner hyppigt har det naturligvis givet nogle udfordringer. 

Gang i hjemmemotionen
Det har blandt andet betydet, at der har været en helt ekstrem efterspørgsel efter udstyr til hjemmetræning. Alt fra motionscykler, romaskiner, håndvægte, bænkpresbænke og lignende er blevet revet væk. For hvis man ikke kan tage i centret, må centret jo komme til en. Det er de færreste der har plads (eller råd) til at indrette et helt motionscenter hjemme i deres private bolig. 

Det store spørgsmål er så naturligvis, hvilke træningsmaskiner er rent faktisk de bedste og ikke mindst effektive. Man finder hurtigt ud af, at de maskiner der står i centrene koster en mindre formue. De skal naturligvis også kunne holde til at blive brugt langt mere, og af mange forskellige mennesker, end dem man køber hjem til. Mindre kan altså også gøre det, men det betyder bestemt ikke, at man ikke skal kigge sig rigtig godt for. 

Sådan finder du den bedste træningsmaskine til hjemmet
Der er især to ting man som forbruger kan gøre, når man skal finde en maskine der dækker ens behov. Det første er, at man skal bruge sit netværk og spørge sig frem, da personlige erfaringer betyder meget. Så kan det også være, at du lige kan komme forbi og prøve maskinen, om det så er en træningsbænk, en multibænk, en crosstrainer eller noget helt fjerde. 

En anden ting der kan være rigtig fornuftig at forholde sig til, er at læse anmeldelser af træningsmaskinerne. At læse produktbeskrivelsen giver sjældent det mest retvisende billede, da disse kun vil fremhæve de gode ting. I stedet bør man læse meget mere om hvilke træningsmaskiner der er bedst i test og derfor begynde at kigge nærmere på dem. Du kan læse anmeldelser her og lære lidt om hvad der er fordele og ulemper ved forskellige maskiner. 

Du skal naturligvis også finde ud af, om det primært er styrke eller kondition, som maskinen kan bruges til. Det er rimelig enkelt at udskifte en motionscykel med en rigtig cykeltur eller et løbebånd med en løbetur.