Disse 3 ting skal du huske når du rejser med en baby

MGDK — 22. nov 2022 09:33

Annoncørbetalt indhold

Skal den lille nye med på tur? Det er en skøn tid for hele familien, når den lille er gammel nok til at opleve den store verden. Uanset om I skal på miniferie eller bare på en lang søndagstur med klapvognen, så skal du huske at have disse ting med på turen til din baby.

1. Ekstra tøj 

Selvom det er vigtig, at opleve verden udenfor, så skal vi være ekstra opmærksomme på at beskytte vores baby i de første måneder af deres liv. Den lille barnekrop er ekstra modtagelig over for kulde og sol, og derfor skal der pakkes lidt ekstra tøj.

Det kan være svært at forudse, hvor meget tøj, der er behov for, når I er på tur. Derfor er det altid en god ide at pakke en ekstra jakke, hue og vanter til de kolde dage. Hvis det er sommer og solen står højt, så husk også en solhat og et par solbriller. Små børn tåler nemlig ikke for meget sol, så husk også solcremen!

2. Pusletaske

Så længe babyen går med ble, så skal pusletasken med over alt. Uanset om du bare skal et smut på cafe eller ud og gå tur, så skal pusletasken altid med i hånden. Det er ikke til at sige, hvornår bleen pludselig bliver våd igen. Selvom du har skiftet til en frisk ble hjemmefra, lige inden i tog ud af døren, så kan man aldrig vide sig sikker.

Derfor er det vigtig at du altid har en pusletaske med rene bleer og måske er også et ekstra sæt underbukser til den lille. De fleste pusletasker er store og rummelige, så der er plads til både sutteflaske, skiftetøj og, hvad end du ellers skulle mangle på farten. 

3. Sutter og legetøj 

Som nybagt forældre vil du hurtig opleve, at sutten er barnets bedste ven. De fleste babyer elsker deres sutter, og derfor bør du aldrig forlade hjemmet uden en god håndfuld sutter i tasken. Barnegråd og hysteri kan lynhurtig stoppes, hvis der kommer en god sut i munden. 

Det kan også være både hyggeligt og betryggende, hvis der kommer lidt legetøj med på turen. Hvis I for eksempel skal sidde og vente på en cafe, så har barnet noget at underholde sig selv med imens. Hvis I er på tur i klapvognen, så kan en sovebamse også hjælpe den lille med at falde til ro.