Derfor skal du bo i et nybyggeri i Valby

Redaktionen — 19. maj 2021 07:53

Dette indhold er sponsoreret. 

Er du på udkig efter en bolig i Københavnsområdet, hvor du kombinerer byliv med grønne områder? Og lyder det fristende med en bolig, der har lave driftsomkostninger og er udført i lækre materialer? Så er et nybyggeri i Valby lige noget for dig. En herlig bydel kombineret med herligt nybyggeri. Her kan du blive klogere på fordelene ved at vælge nybyg i Valby.  

Fordele ved et nybyggeri - miljø, personligt præg og investering

En af de største fordele ved at bo i en nybygget bolig, er at boligen er energibesparende, da den lever op til de nye energikrav. Du vil højst sandsynligt få en bolig i energiklasse A, hvilket betyder, at driftsomkostningerne er lave. Det er godt for både økonomien og for miljøet. Samtidig får du et sundt og godt indeklima.

Går du op i at kunne sætte dit eget præg, der hvor du bor, så har du en unik mulighed for at vælge materialer, såsom fliser, armatur og gulve, inden du flytter ind. På den måde bliver tingene, som du ønsker og boligen vil stort set være vedligeholdelsesfri i et helt nyt og uberørt hjem. Sidst men ikke mindst, er en nybygget bolig en rigtig god investering, da det er attraktivt at bo i et nybyggeri. Hvis du beslutter dig for at sælge, vil du dermed hurtigt kunne sælge boligen videre og måske endda opnå en fortjeneste. 

Hvorfor bo I Valby? 

Der er mange gode grunde til at bosætte sig i Valby. Du får dermed mulighed for at bo billigere, samtidig med at du kun er en kort cykeltur fra at stå i Indre København. Er du ikke den største cykel-person, er transportmulighederne i Valby også rigtig gode. Valby er i de seneste par år blevet en populær bydel, der både er attraktiv for unge, ældre og børnefamilier. Det skyldes blandt andet, at bydelen bugner af liv, restauranter, cafeer og har masser af gode shoppingmuligheder. Samtidig er Valby også et roligt og grønt område, der især er kendt for Valbyparken, der byder på store, åbne plæner, en naturlegeplads og en rosenhave. Ligeledes ligger Søndermarken og Frederiksberg Have inden for en overkommelig afstand fra det centrale Valby.