De tre største online tendenser i 2019

Admin — 19. maj 2019 19:42

Er du en flittig bruger af nettet, får du her et indblik i, hvad vi mener, der bliver de tre største online tendenser i 2019. Vi tager udgangspunkt i alt liv, der lever på nettet og er afhængigt af det.

Så det er ikke salg af killinger med posten eller andre skøre ideer, men snarere, hvilke platforme der får deres helt store indtræden på det danske marked.

Amazon - den store, stygge ulv kommer

Vi skal ikke mere end ca. fem år tilbage, før ulven igen var at finde i det danske landskab. Men det er nu ikke den, det skal handle om. Amazon, som platformen hedder, refereres til som den store, stygge ulv. Der er nu flere, der søger efter produkter på Amazon end på Google.

Det gør den til verdens største online webshop-platform. Den er ikke endelig kommet til Danmark, men det gør den. Webshopejerne er begyndt at oprette sig på Amazon og frygter, at den vil spise deres andele af markedet, hvis ikke de er til stede.

VR - Virtual Reality

Har du ikke prøvet det før, før du rig mulighed for det i 2019. Kan du huske, da for nogle få år tilbage begyndte at dukke sushi-restauranter op over det hele? Det er ikke helt det sammen, vi ser nu med VR, men der kommer flere af dem. Få et indblik i en virtuel verden, hvor alt pludselig føles virkeligt. Du kan prøve det i langt de fleste storbyer.

Det sker stadig online, men vil du hygge dig med vennerne, booker I en tid ude i byen og gør en aften ud af det. Superfedt, og det er afhængigt af, hvad der bliver udviklet online. Det koster lidt. Men vil du selv dyrke det i hjemme, og er finanserne ikke lige til det, kan du på https://kassekreditten.dk/kredit/ få råd med det samme.

Få dine dagligvarer sendt hjem til dig

Vi siger ikke, at vi mennesker bliver mere dovne, men meget tyder på det. I hvert fald, når man ser på online handel. Der er allerede rigtig mange, der bestiller deres mad og andre dagligvarer online og får dem sendt direkte til bopælen. Vores bud er, at vi kommer til at se meget mere til det her i 2019.

Det kan være, du har en travl hverdag og hellere vil prioritere tiden sammen med din familie. Mere hyggeligt er det heller ikke at stå i kø i et supermarked. Bestil dine varer online på en af de efterhånden mange udbydere, som sørme også leverer det lige til din dør. Det er hamrende smart og faktisk også ret billigt. Du sparer en masse tid, og du kan bestille, når du har tid.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *