De ting skal du have når du har en malteser

MGDK — 24. maj 2022 12:57

Annoncørbetalt indhold

Har du eller overvejer du at købe en malteser? Malteser er lille hunderace, som er meget populær. Den har en flot pels og er meget social. Hvis du køber en malteser, så skal du være opmærksom på, at der er et par bestemte ting, som du absolut skal have købt dig.

Hundefoder

Det er vigtigt, at du sørger for, at din malteser får det rigtige foder. Det skal passe til hunden og dens behov. 

Du kan mange steder hurtigt og nemt finde hundefoder, der er lavet med henblik på, at det er til en malteser eller blot små hunde. Du har altså gode muligheder for at finde det foder, der passer bedst til din hund. 

Det er vigtigt, at du prioriterer din hunds mad, da det spiller en stor rolle i, hvordan din hund har det i hverdagen.

En lækker kurv

Hvis du har en malteser, så skal du også sørge for at have en god kurv. Din hund har brug for et sted, som den kan slappe af og sove. 

Derfor er det vigtigt, at du vælger en kurv, der passer til din hund. Den skal passe i størrelsen, sådan hunden kan ligge behageligt og slappe af, når den har brug for det. Det skal være et trygt sted, hvor hunden føler sig tilpas. 

Plej pelsen

Pelsen på en malteser kræver meget arbejde. Det er stort set også det eneste, som du skal bruge ekstra tid på, hvis du har en malteser. 

Pelsen er lang og glat. Derfor bliver den ofte slæbt hen ad underlaget, hvilket kan gøre den beskidt og fyldt med snavs. Derfor skal du ofte sørge for at vaske hunden og ud-filtre pelsen hver eneste dag. På den måde vil pelsen forblive flot og nydelig at kigge på. 

Den fælder ikke særlig meget, og den er god til mange allergikere. 

Godt med legetøj

En malteser er en hund, der sætter pris på aktivitet og leg. Det er ikke en af de hunderacer, der har allermest brug for det, men det skal stadigvæk gøres. 

Dens aktivitetsniveau er ikke specielt stort og har ikke behov for de helt store fysiske udfoldelser. Den skal dog stadigvæk stimuleres fysisk. 

Derfor kan du med fordel sørge for at købe godt med legetøj. Derved har din malteser altid noget, som den kan stimulere sig selv fysisk ved, hvis ikke det er muligt, at du kan lege med den. 

Hundeposer til gåturen

Din hund skal luftes. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at have hundeposer. Du kan ikke undgå, at din hund skal lave stort på gåturene. 

Derfor skal du medbringe hundeposer, sådan du kan samle op efter din hund. Det er vigtigt, at du samler det op, da det er ulækkert at lade ligge. Derfor skal du have hundeposer, hvis du får en malteser. Det er vigtigt, at du sørger for at få det købt. Det er en god ide at købe mange ad gangen, sådan du aldrig løber tør for hundeposer.