Brug en køberrådgiver og undgå dyre overraskelser

simonnygaard — 25. okt 2019 17:55

For langt de fleste danskere er boligkøbet den største investering, de kommer ud for. Det er ingen hemmelighed, at det er dyrt at købe egen bolig, og er der et sted, man ikke vil gøre et fejlkøb, så er det her. For rigtig mange mennesker er nemlig nødt til at optage lån i banken for at gøre boligdrømmen til virkelighed. Og selv om man ender med at få sit drømmehus eller drømmelejlighed, så er konsekvensen, at man vil sidde i gæld i rigtig mange år.

Derfor benytter flere og flere sig af køberrådgivning for at sikre, at de får deres udsete bolig til den bedste pris og de bedste vilkår. En køberrådgiver er modparten til ejendomsmægleren; så hvor ejendomsmægler er sælgers mand og arbejder for at skaffe denne et godt salg, så er køberrådgiveren købers mand, og her arbejder rådgiveren for at skaffe boligen til de bedste betingelser.

Bomae er et eksempel på et køberrådgivningshus, som specialiserer sig i det sjællandske og københavnske boligmarked.

Få hjælp til at fremtidssikre dit kommende hjem

En køberrådgiver hjælper med boligkøbet fra start til slut. At købe hus eller lejlighed er en længere proces, hvor man nogle gange tror, at man er på vej to skridt frem, men i virkeligheden er man ved at bevæge sig et skridt tilbage. Her kan det være meget rart at have en erfaren boligspecialist til at sparre med, så man får redskaberne til at tage de bedste beslutninger for en selv og ens familie, samtidig med at man får hjælp til ikke at miste modet under forløbet.

For eksempel kan man få rådgivning om, hvilken type bolig passer bedst til ens fremtidsdrømme. Er drømmen at stifte familie med villa, volvo og vovse? Så skal man ikke gå efter citylejligheder, uanset hvor lækre og store de er. En bolig er en kæmpe investering og er ikke noget, de fleste har lyst til at videresælge efter få år, da der er både er store omkostninger forbundet med at købe og sælge.

Når du endelig har fundet den helt rigtige bolig, så kan rådgiveren hjælpe dig med at gennemgå boligen, så du ved, hvad du går ind til, hvis du vælger at gå videre og købe den.

Lad køberrådgiveren forhandle købet for dig

Årsagen til at mange vælger at få køberrådgivning, er, fordi rådgiveren kan hjælpe med forhandlingerne med ejendomsmægler. Denne proces er svær, for ikke kun er der mange penge på spil, men der følger også mange følelser og drømme med i købet. Her kan rådgiveren enten vejlede dig, så du ved, hvordan du skal gebærde dig over for ejendomsmægler, eller vedkommende kan varetage forhandlinger helt for dig.

Det giver ro i maven at have en erfaren rådgiver til at tage forhandlerkasketten på for en, så man ikke selv behøver at stresse over, om man nu får sagt det helt rigtige, eller om man skal tage imod ejendomsmæglers tilbud eller ej. Køberrådgiveren kender dig og din situation, og det er disse faktorer, som han eller hun forhandler ud fra, så du får de største besparelser og bedste vilkår.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *