6 ting du bør kigge efter i din næste bolig

MGDK — 31. okt 2021 08:49

Annoncørbetalt indhold

Uanset om du elsker eller foragter boligjagt, er der visse ting, som du bør have på din liste for at forbedre dine chancer for at blive glad for dit nye hjem.

Selvom listen kan variere fra person til person, er her 6 ting, du bør kigge efter i din næste lejlighed:

1. Beliggenhed

Endnu vigtigere end at bo i det lækreste kvarter er, hvor tæt dit sted er på ting, der er vigtige for dig - offentlig transport, arbejde, familie og venner og bekvemmeligheder som dagligvarebutikker og restauranter. Hvis du ser et sted, som du kan lide, prøv at regne ud, hvor lang tid du skal pendle til dine yndlingssteder. Du kan tjekke https://blaekhus.dk/ for at se, hvor der er tilgængelige boliger.

2. Opbevaring

Under din fremvisning skal du ikke tøve med at åbne skabene og tjekke, hvor meget plads der er. Når du har pakket alt sammen, vil du blive overrasket over, hvor mange ting du skal finde plads til i dit næste sted. Sørg for at spørge, om der er ekstra opbevaringsplads i bygningen, og tag et kig på den, mens du er der.

3. Apparater

Ting som opvaskemaskiner og vaskefaciliteter er måske ikke uundværlige, men de gør bestemt hverdagen lettere. Mens nogle mennesker har det fint med vaskeri i bygningen, kan andre ikke leve uden maskiner i lejligheden. Find ud af, hvilken type du er, og tilføj det til din tjekliste.

4. Kæledyrspolitik

Hvis du har et kæledyr, skal du finde ud af udlejerens regler, før du arrangerer en fremvisning. Hvis de ikke tillader kæledyr, skal du ikke spilde din tid på at kigge på stedet. På den anden side, hvis bygningen er kæledyrsvenlig, og du har allergi eller ikke vil risikere at flytte ind ved siden af en hund, der konstant gør, er det måske ikke stedet for dig.

5. Udendørsareal

Det er også rart at have en gårdsplads eller en lille terrasse, så du kan få lidt frisk luft, når vejret er godt. Hvis dit potentielle sted ikke har denne mulighed, så find ud af, om der er en park i nærheden.

6. Parkering

Hvis du har en bil, er det vigtigt at kunne parkere uden alt for meget besvær. Hvis du tjekker en lejlighed, du kan lide i weekenden, så kig forbi mandag efter arbejde og se, hvor let det er at finde en parkeringsplads.