4 tip til at få mest muligt ud af dit garderobe-område

Redaktionen — 21. apr 2019 15:35

Næsten uanset, hvor god du er til at smide ud, kan du aldrig få garderobeplads nok. Se hvordan du får mest muligt ud af din garderobe.

Selvom det er det første rum, der møder os i boligen, når vi træder ind, er entréen ofte også et lidt overset rum, og her har vi ofte brug for en del garderobeplads, men det er ofte svært at finde ud af, hvordan rummet bedst indrettes.

Men garderobeområder er ikke kun forbeholdt entréen, og det er ikke usædvanligt at hjemmets ting må slås om pladsen i dem.

Brug spejle 

Spejle kan bruges til andet og mere end at se, hvordan du tager dig ud, inden du går ud ad døren. De kan bruges til at skabe en illusion om at rummet rent faktisk er større end det er.

Har du mulighed for at lave et indbygget skab og sætte spejlåger i, er det den bedste måde at optimere på, men mange entréer i de danske hjem er for små, særligt i gamle huse til at sådan en løsning kan lade sig gøre.

Her kan du i stedet sætte et spejl, der fylder hele eller store dele af væggen.

Brug skuffer i stedet for hylder

Skuffer gør det langt lettere at få overblik over, hvad du rent faktisk har af tøj, sko og andet udstyr. Derfor kan du med fordel sætte skuffer i de steder, hvor du normalt ville have sat en hylde ind, hvis du er ved bygge ny garderobe.

Har du ikke den mulighed, kan du med fordel købe nogle billige kasser, bokse eller æsker med eller uden låg, som du kan bruge til at adskille dine ting og holde orden på hylderne.

Skydelåger giver plads

Vælg altid skydelåger, hvis du har mulighed for det. De optager langt mindre plads i små og/eller smalle rum, og som bonus kan de, hvis du ønsker det, bruges til at få rummet til at virke større, hvis der er spejl i.

Brug åben løsning i entréen

I meget små entréer er den åbne løsning nogle gange den bedste, men det kommer let til at se rodet ud, hvis der er for mange jakker og sko.

Lad kun et stykke overtøj pr. person få plads i entréen og max. To par sko/støvler, hvis det er åbent plan.

Brug en skoreol eller et skoskab til at få plads til flest mulige sko og støvler.

I stedet for en bøjlestang kan du bruge knopper eller knager, som du sætter forskudt at hinanden for at bedst mulig plads til flere jakker i en lille entre.

Opbevar resten af dit tøj og dine sko andre i andre garderober i hjemmet.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *