Nyheder
3 tips til indretning på budget
Annoncørbetalt indhold Når man flytter hjemmefra eller som studerende er nødt til at skifte bolig, er der ofte ikke så mange penge at gøre godt med til møbler, lamper, gardiner og hvad der nu skal til. Læs med her, hvor vi giver dig gode tips til indretning af dit hjem, uden det koster en bondegård. […]
Annoncørbetalt indhold
Når man flytter hjemmefra eller som studerende er nødt til at skifte bolig, er der ofte ikke så mange penge at gøre godt med til møbler, lamper, gardiner og hvad der nu skal til. Læs med her, hvor vi giver dig gode tips til indretning af dit hjem, uden det koster en bondegård.
Nogle vil måske føle sig fristet til at optage et lån til at købe møbler og andre ting for, og det kan være en mulighed, men da bør man se sig for og undersøge vilkårene for de enkelte lån. Gå på nettet og sammenlign online lån med rente fra 3,34% eller spørg dine forældre om du kan låne af dem, er noget du kan overveje, hvis du ønsker at låne, men der er altså også andre måder, man kan få råd til møbler uden at gældsætte sig.
Gå på loppemarked og køb brugt
En ganske fin mulighed, især når man er ung og ikke behøver så meget, kan være at købe brugte møbler. Her kan du få rigtigt meget for dine penge og faktisk indrette dit hjem for ganske få penge. Du kan enten gå i genbrugsbutikker eller på loppemarked, eller du kan tjekke de forskellige online handelsplatforme ud, hvor private handler med hinanden.
Når du køber brugt, kan du være heldig at finde helt eller næsten nye møbler, lamper, urtepotter og andre ting for en brøkdel af, hvad det koster fra nyt, og netop derfor er der flere og flere, der vælger at købe brugt. Ikke kun økonomien, men også ønsket om at bidrage til en mere bæredygtig verden er med i overvejelserne hos mange forbrugere.
Spar op og spar sammen
En anden vej at gå kan være at nøjes med det allermest nødvendige og så spare sammen til de ting, du gerne vil have. På SU er der måske ikke så meget at give af, men selv et lille beløb hver måned bliver til noget i længden. Der er nu også noget tilfredsstillende ved at spare sammen og købe et nyt møbel den dag, der er penge nok.
I det hele taget er det en god idé at spare op og lægge et budget, så man ved, hvor meget man har tilbage, når de faste udgifter er betalt. Studietiden er også en tid, hvor man kan grundlægge en god økonomi ved at prøve at begrænse sine udgifter og ikke bruge penge på alt for mange unødvendige ting.
Nas en kommode
Det sidste tip herfra handler om at indrette sit hjem med arvestykker. Ofte har familiemedlemmer møbler stående, de ikke rigtigt bruger eller måske var på nippet til at køre til en genbrugsforretning, og da kan du være heldig at få fingrene i en kommode, et klædeskab eller måske et spisebord.