3 tips til gør-det-selv-projekter

Redaktionen — 29. dec 2020 10:47

Sponsoreret indhold

Er dine hænder skruet godt på? Og savner du at bruge dem til noget? Så bør du næsten gå i gang med et nyt gør-det-selv-projekt i det nye år. Med det rette værktøj fra Harald Nyborg, så er der intet, der kan holde dig tilbage længere. Her får du 3 gode tips til, hvad du skal gøre og ikke mindst, hvordan du på bedst mulig vis kommer godt i gang med dine helt egne gør-det-selv-projekter derhjemme. 

Nye begyndelser er altid spændende. Hvis du ikke tidligere har kastet dig over gør-det-selv-projekter som nytårsforsæt, så kan du med nogle enkle tips og gode råd komme godt i gang. Det er nemlig ikke så svært, når man først får det lært. Forudsat at dine hænder selvfølgelig er ordentlig skruet på. 

1.    Find det rette værktøj

Før du overhovedet kan begynde at skrue og hamre, så skal du altså have det rette værktøj til jobbet. Du kunne jo starte med at smutte i Harald Nyborg. Her finder du nemlig alt fra boremaskiner til stiksave. Så snart du har udstyret i orden til det, du skal lave derhjemme, så er der ingen hindringer til, at du kan komme i gang med det samme. 

2.    Gør det smart, hvis du sidder fast

Har du endelig fået fat i din nye stiksav fra Harald Nyborg, så skal du også sørge for, at den ikke sidder fast i det træ, du skal have savet. Et gammelt bedstefarråd lyder, at du skal smøre stearin på tænderne af saven, så kan du save let og rent igennem træet uden besvær. Voksen mindsker nemlig friktionen, der ellers vil opstå mellem metal og træ. 

3.    Træk sømmet ud uden mærker

Det kan være svært at trække søm ud, uden den efterlader mærker på lister eller lignende. Hvis du sørger for at lægge et stykke kork eller træ imellem hammeren og den overflade, som sømmet sidder fast i, så kan du beskytte huset meget bedre, og det efterlader ingen mærker i overfladen. 

Det er ikke alle projekter, der egner sig lige godt til gør-det-selv-arbejde. Noget, som du nok ikke skal forsøge at gøre-selv derhjemme, er kattebakker. Katte er nogle sensitive væsner, der foretrækker en kattebakke fra Harald Nyborg. Laver du din egen, kan du risikere, at katten finder et andet at gøre sit. Med en ordentlig kattebakke fra Harald Nyborg kan du være sikker på, at katten altid gør det, den skal, det samme sted hver gang.