3 tips til at spare penge på indretning af børneværelset

Redaktionen — 21. apr 2019 15:52

Der findes mange søde ting og muligheder til børneværelserne, og det er let at komme til at købe sig fattig. Her kan du se, hvordan du kan indrette det, så du sparer penge på sigt.

Et børneværelse er et krævende rum, fordi det skal rumme mange brugsmuligheder samtidig med at barnet hurtigt vokser sig fra indretningen, og det er dyrt at skulle male om og genindrette gennem hele barnets hjemmeboende periode.

Derfor får du her et par tips til, hvordan du lettest og billigst kan sikre dig, at værelset så at sige kan vokse med barnet.

Undgå tapet i hele rummet

Der findes mange søde tapeter, som det er let at falde for, men de er meget specifikke og små søde bamser er for eksempel ikke nødvendigvis sagen, når barnet når skolealderen, så undgå tapet i hele rummet, for det er temmelig krævende at skulle gøre om.

Hvis du er meget forelsket i et mønster, så nøjes med at lave en enkelt stribe på et sted, der er let at komme til at fjerne det fra igen, hvis der pludselig er tegnet på det hele eller barnet er vokset fra det.

Mal resten af værelset i en neutral farve som hvid eller beige, så striben af tapet altid vil kunne matche farven i rummet.

Mal dele i stedet for hele

Det koster både penge og tid, når prinsessen eller prinsen ikke længere er til en bestemt farve, hvad enten det er lyserød eller en helt anden, så lav et mindre område, der er let at komme til med den pågældende farve og hold det til det. Det kan være en enkelt væg, men det kan også være en bred stribe på en meter eller lignende. 

Mal resten af rummet i en neutral farve, og så kan du altid nøjes med at male den enkelte stribe, når præferencerne skifter med tiden.

Køb en udtræksseng

Børn vokser hurtigt, så investér i en neutral udtrækningsseng frem for de specielle, der findes.

Det betyder ikke at sengen behøver at være kedelig.

Mal sengen og køb eventuelt overføringsstickers, der er beregnet til at sætte på vægge og derfor relativt let kan fjernes igen. 

På den måde er der seng til mange år i stedet for få, og det er let at holde den opdateret.  Som bonus kan barnet med årene selv være med til at designe sin seng.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *